به زودی در این بخش با مطالب علمی گردآوری شده از منابع علمی معتبر جهان در خدمت شما فرهیختگان گرامی خواهیم بود.
۵سال درگیر یبوست بودم و ۱۰ کیلو چاق شدم انواع ملین و موادغذایی فیبر دار رو مصرف کردم هیچ کدوم فایده نداشت تا آخرش به لطف خدا یکی از روش هام اثر گذاشت.
باید به خاطر داشته باشیم که هر گونه تغییر در اجابت مزاج را جدی بگیریم و با پزشک خود مشورت کنیم.
بیماری شقاق مقعدی یک شکاف یا ترک باریک در پوست دیواره ی مقعد و مخاط اطراف آن است که در نیمه ی تحتانی مقعد رخ می دهد. از آنجایی که در این قسمت تمرکز گیرنده های عصبی بسیار بالاست در صورت بروز هر نوع از هم گسیختگی بافتی و آسیب می تواند درد بسیار زیادی به وجود بیاید که گاهی خارج از تحمل فرد است.
اگر درمانهای خانگی مؤثر نباشند، یک متخصص مراقبتهای بهداشتی ممکن است یک ملین بدون نسخه مانند موارد زیر را پیشنهاد دهد:
دارویی هست که همین کار رو بدون تاثیر روی جذب آب روده انجام بده؟ چون خیلی شرمندهم ولی من این دارو ها رو استفاده میکنم اسهال میشم
سلام من وقتی دستشویی میکنم چون خیلی سفته و خیلی پرحجم مقعدم خیلی درد میکند من من همیشه میترسم و حتی ۱۰ روز نگه میدارم چگونه شکمم رو نرم کنم و نرم شود و بدون درد دستشوی کنم به نظر شما قرص برای اسهال شدنم بخورم تا با اسهال راحت بشم یا الان چیکار کنم که دستشویی ام نرم تر بشه و خالی بشم تورو خدا بگین چون الان تو خودم نگه داشتم و درد دارم چگونه عنم نرم تر بشه و شکمم خالی
حرکت آرام مدفوع در طول روده باعث میشود تا آب زیادی از مدفوع جذب شود و در نتیجه مدفوع سفت و خشک شود.
با سلام و احترام.بعد از نزدیک به یک هفته کار نکردن شکم الان سه روزه احساس دفع دارم ولی نتونستم … .
یبوست در بیشتر موارد به کمک تغییردر رژیم غذایی و اصلاح سبک زندگی، به طور کامل از بین می رود. گاهی ممکن است پزشک برای کمک به بهبودی، دارو نیز تجویز نماید.
یبوستهایی که به دلیل کندی حرکت رودهای به وجود آمدهاند نیاز به درمان دارویی جدی و حتی جراحی دارند. در این افراد درمان دارویی را برای دو الی سه ماه با تجویز انواع ملینها و پسیلیوم و شیاف بیزاکودیل امتحان میکنند، اگر درمانهای ارائه شده تأثیرگذار نبود فرد کاندید جراحی میشود.
دفع حجم زیاد خون یا داشتن مدفوع سیاه قیری رنگ ممکن است به معنای خونریزی شدید دستگاه گوارش باشد یبوست در هفته 32 بارداری و باید فورا به پزشک مراجعه کنیم.
یبوست یکی از مشکلات شایع در دوره بارداری است. حدود نیمی از خانم ها در دوران بارداری، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، دچار یبوست میشوند.
پزشک ابتدا با بررسی علایم بیمار شدت بیماری را بررسی میکند و بر اساس آن اقدام به درمان یا تصمیم به تستهای تشخیصی دیگر میگیرد. اطلاعات دقیق از سوابق سایر بیماریها، مصرف داروها و دیگر نشانهها میتواند به تشخیص سریعتر علت یبوست کمک کند.